Τρόποι πληρωμής

 

 

Αντικαταβολή: Η υπηρεσία της αντικαταβολής παρέχεται με επιβάρυνση +2.5 ευρώ.  (Για παραγγελίες που χρειάζονται παραγγελία από προμηθευτή μας μπορεί να χρειαστεί  προκαταβολή της τάξης του 30%  της αξίας της.  Σε όλες τις παραγγελίες που πληρώνονται με αντικαταβολή πάντα γίνεται επιβεβαίωση.)

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Για την εξόφληση της παραγγελίας σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας.  (Για παραγγελίες που χρειάζονται παραγγελία από προμηθευτή μας μπορεί να χρειαστεί  προκαταβολή της τάξης του 30%  της αξίας της.  Σε όλες τις παραγγελίες που πληρώνονται με αντικαταβολή πάντα γίνεται επιβεβαίωση.)

 

- Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας  ( Γίνεται πάντα ταυτοπήση του κατόχου της κάρτας, υπάρχει καθυστέρηση της αποστολής 1 - 3 εργάσιμες. )

 

Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α.

Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα της πωλήτριας εταιρείας.
Σύμφωνα με το Φορολογικό Νόμο 3842/2010 άρθρο 20§3 «Τα φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ και άνω, που εκδίδονται για πωλήσεις αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλούνται από τους λήπτες τους, αγοραστές των αγαθών ή των υπηρεσιών, μέσω τράπεζας, με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού και με επιταγές. Δεν επιτρέπεται εξόφληση των στοιχείων αυτών με μετρητά. Οι τράπεζες δεν επιτρέπεται να χρεώνουν αμοιβές για την κατάθεση των ποσών αυτών σε τραπεζικούς λογαριασμούς.»

Ως εκ τούτου οι παραγγελίες με αξία άνω των 1.500 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων και λοιπών επιβαρύνσεων θα πρέπει να εξοφλούνται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.